PODATKI O PODJETJU

OCTOPUS LJ. d. o. o.
Dolenjska c. 11
1108 Ljubljana

D. Š. 58835721
MATIČNA ŠTEVILKA: 5400503
TRR: SI56 0201 0001 7146 462  NLB d .d.

Lastnik spletne trgovine je družba Octopus Lj. d.o.o., ki jo zastopa direktor Aleš Špicar.


V spletni trgovini nudimo izdelke naravne kozmetike blagovne znamke NiKEL, proizvajalca Priroda lijeći d. o. o iz Zagreba, Hrvaška in blagovne znamke STYX podjetja Styx Naturcocmetics GMbHiz Avstrije.

SODELOVANJE

Izdelki so del veleprodajne ponudbe podjetja Octopus Lj. d.o.o. Če vas zanima ponudba izdelkov za nadaljno prodajo v vaši trgovini ali vas zanima karkoli drugega v zvezi z omenjenima blagovnima znamkama, vas vabimo, da se nam javite in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za uspešno sodelovanje.

VRSTE UPORABNIKOV

Nakupe lahko opravite kot registrirani uporabnik ali kot gost. V primeru registracije boste imeli možnost hitrejšega nakupa in spremljanja prejšnjih nakupov. V primeru naročanja na e-novičke boste obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah.

ISKANJE IZDELKA IN POSTOPEK NAKUPA

Izdelek poiščete na naši spletni strani www.Octopus.si, dostop je možen tudi preko povezave www.NIKEL.si  s sledenjem navodilom z izborom izdelkov, ki jih najdete v meniju Ponudba izdelkov. Ko najdete želeni izdelek,  ga dodajte v košarico. Dodate lahko več izdelkov. Nakup lahko sproti spremljate v meniju Moja košarica. Izdelek tudi odstranite s klikom na X. Ko zaključite nakup, preverite vsebino in izračun,  izpolnite zahtevana polja in če se strinjate s pogoji, oddajte naročilo.

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene vsebujejo 22 % DDV in so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko spreminjajo.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema splošne pogoje družbe Octopus Lj. d.o.o.

ODSTOP OD NAKUPA

43. člen ZOVP (Sklepanje pogodb na daljavo)
»Potrošnik ima pravico, da v 15. dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi  z odstopom pogodbe je strošek vračila blaga. Slednjega mora podjetju vrniti v 30 dneh po sporočilu o odstopu.« Blago morate vrniti v originalni embalaži in nepoškodovano.
Da odstopate od nakupa sporočite z izpolnjitvijo obrazca, ki je dostopen na spletni strani trgovine.

TAJNOST PODATKOV

Podjetje OCTOPUS Lj. d. o. o. potrebuje vaše podatke za korektno izpolnitev računa.
Podjetje bo z vsemi pridobljenimi podatki ravnalo v skladu z veljavno zakonodajo.
Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu. Več v rubriki Varovanje zasebnosti.

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga takoj reklamirajte s priloženim računom. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Blago morate vrniti v originalni embalaži in nepoškodovano.
Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina podjetja Octopus Lj. d. o. o. in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podjetje Octopus Lj. d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na  spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da nam včasih ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. Če pride do takega primera, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

INFORMACIJE, NASVETI, POMOČ PRI NAKUPU

Za vse  informacije in pomoč smo vam na voljo na telefonski številki 01 4283 910 ali na elektronskem naslovu info@octopus.si.

Če niste vešci spletnega nakupovanja lahko izdelke naročite tudi na naši telefonski številki 01 4283 910 ali pustite sms sporočilo na tel. številko 041 623 050.