STYX Dezinfekcijski gel za roke 200 ml

     0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: STYX
Šifra: ST16014
Razpoložljivost: Na zalogi
14.64€
Brez DDV: 12.00€

STYX Dezinfekcijski gel za roke 200 ml; 70% alkohola

STYX razkuževalni gel za roke brez parfuma je na voljo v praktični velikosti 200 ml, primerni za vašo torbico, uporabo v pisarni ali doma.

Visoko uporabno razkužilo je idealno za higiensko razkuževanje rok. Gel je prijazen do kože, ne vsebuje dišav in barvil ter je prilagojen potrebam stresne in občutljive kože. Osnova izdelka je visokokakovosten alkohol, ki ga med drugim proizvaja regionalno partnersko podjetje bio-destilarne Farthofer. Klimatsko nevtralna proizvodnja dezinfekcijskega gela poteka izključno v družinskem podjetju STYX Naturcosmetic v Avstriji.

UPORABA:

Najprej odstranite grobo umazanijo z rok.

Vtrite približno 1-2 ml v dlani in pustite, da se posuši 15-30 sekund. Ne uporabljajte na očeh ali sluznici.

Da se izognete vlažnim vrzeli pri dezinfekciji rok, je priporočljivo, da si roke zdrgnete z zadostnim razkužilom. Nato drgnite z desno dlanjo čez zadnji del leve roke. Ponovite to obratno. Zdaj si dlani drgnemo skupaj z odprtimi prsti. Pomembno je, da ne pozabite na palce in zapestja. Na koncu drgnite prste leve roke v krogu v desni roki in obratno.

V primerjavi s številnimi razpršilnimi razpršilci in razkužilnimi robčki je ta razkuževalni gel enostaven za uporabo. Hitro se vpije v kožo in ne pušča ostankov.

VARNOST:

Izdelek ne sme priti v stik s predmeti, ki so občutljivi na alkohol. Ne uporabljajte v velikih količinah v zaprtih prostorih brez prezračevanja. Ne uporabljajte v primeru plamena ali gorenja predmetov. Izogibajte se stiku z očmi ali sluznico. 

INCI:

Alcohol, Aqua (Water), Glycerin, CarbomerNapišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vse nakupe nad 20,00€

100% GARANCIJA

Izdelek lahko vrnete v 14-ih dneh.

ONLINE PODPORA 24/7

Po e-pošti na info@octopus.si